loading

Biztonságosabb a márkaszerviz
Ha egy autóval valami baj van, az a hidegben biztosan előjön, vallják a szerelők. Íme 4 remek érv a márkaszerviz mellett!

Kényelmes és gyors
Nem kell időt pazarolnia rá, hogy megtalálja a megfelelő alkatrésszel rendelkező műhelyt, sőt, a szerelőkkel sem kell nő létére alkudoznia, ha a márkaszerviz t választja! Így az is biztos, hogy nem kell hetekig tömegközlekedéssel szervezni a család életét egy hiányzó alkatrész miatt.

Garanciális
A műszaki cikkekre – így az autóalkatrészekre is – minimum 1 év jótállást kell biztosítani. Vannak olyan gyártók is, melyek a kötelező 1 helyett 2 esztendeig vállalnak garanciát – és ez minden alkatrészhibából eredő kárra vonatkozik. Így biztosan nem kell apróságok miatt felborítani a családi költségvetést!

Biztonságos
Tudta, hogy ha egy autóban nem gyári darabra cserélik a törött elemet, akkor egy ütközéskor már nem nyújtja majd azt a védelmet, amit a törésteszteken megállapítottak? Ha biztonságban szeretné tudni a családját, javíttassa márkaszervizben az autóját, így biztos lehet abban, hogy eredeti elemek és alkatrészek kerülnek a hibás darabok helyére!

Mindig adnak számlát
A szakszervizekben természetes, hogy számlát állítanak ki – ezt a gondos háziasszonyok bármikor elővehetik a háztartási naplóból, és így biztosan nem lesz gondjuk a garancia érvényesítésével sem.

Opel ellenőrzések és felülvizsgálatok
Minden autó rendszeres ellenőrzésre és felülvizsgálatra szorul. Az időszaki ellenőrzéstől az általános felülvizsgálatig az Opellel szerződött szervizek megbízható minőséggel várják önt.

Opel javítások
Az Opel szervizek mindenki másnál jobban ismerik az ön autóját, és gyors, kényelmes és professzionális szolgáltatást nyújtanak önnek kedvező árakon.

Professzionális üvegjavítás elérhető áron
A szélvédőt nem nehéz dolog tönkretenni – sokszor egyetlen kavics is súlyos kárt tehet benne. Napjainkban viszont a modern laminált üvegek fejlődésének köszönhetően a repedt szélvédőt nem mindig kell kicserélni. A javítás gyakran elvégezhető speciális gyanták segítségével – a költség pedig a teljes szélvédő cseréjének csak a töredéke. A kár típusától és attól függően, hogy mikor történt, sok esetben hatásos javítás végezhető el a szélvédő cseréje nélkül is. Az Opel hivatalos márkaszervizek professzionális üvegjavítást kínálnak elérhető áron.

Az árban minden benne van
A hivatalos Opel márkaszerviz versenyképes minőségű javítást kínál, amelyet képzett Opel-technikusok végeznek. Az ár mindent magában foglal (munka- és anyagköltségeket egyaránt). A fizetendő ár végső soron a kár típusától, a kár által érintett üvegtől és az ön által kötött biztosítástól függ.

Kisebb karcolásoktól a nagyobb biztosítási eseményekig
A profik segítségével megőrizheti Opelje újszerű külsejét: A hivatalos Opel márkaszerviz rendelkezik mindazokkal a célszerszámokkal és szaktudással, amelynek segítségével helyreállítható autója baleset előtti állapota. Ehhez a szerviz a legmodernebb javítási technikákat és eredeti Opel alkatrészeket alkalmaz.
A jármű garanciájának teljes megőrzése kizárólag szakképzett szerelőink által beszerelt, eredeti Opel alkatrészek használata mellett lehetséges. Ez az ön nyugalmát és a javítás minőségét is biztosítja.

Ingyenes árajánlatok, kedvező árak
A hivatalos Opel márkaszerviz versenyképes árajánlatot adhat önnek többféle munkára. Telefonáljon és kérjen az ön számára semmilyen kötelezettséggel nem járó, ingyenes árajánlatot, mérje fel, milyen szolgáltatásokat kínálnak önnek a hivatalos Opel márkaszervizek!

Kiváló minőségű, eredeti Opel alkatrészek
Függetlenül attól, hogy mennyit vezet, idővel bizonyos alkatrészek elhasználódnak és cserére szorulnak. Abban viszont biztos lehet, hogy a legjobb cserealkatrészeket az eredeti gyártó állítja elő.

Vonzó árak és kétéves garancia
Az eredeti Opel alkatrészeknek nemcsak az ára vonzó – teljes, kétéves Opel garancia jár melléjük (a normál elhasználódásra nem vonatkozik).

Opel téli ellenőrzések
Ha jön a tél, akkor itt az ideje átgondolni, készen áll-e az autó az év leghidegebb, legnedvesebb és legsötétebb időszakának átvészelésére. A hivatalos Opel szervizek egy egész sor speciális eljárás segítségével ellenőrzik járművét, ön pedig így időt spórolhat meg, és nem is kerül majd bajba a téli utakon.

Professzionális vizsgálatok
Az ön Opel gépjárművének a megbízhatóság az egyik legfontosabb ismertetőjegye. Az általunk nyújtott professzionális karbantartás segítségével ez így is maradhat. A hivatalos Opel márkaszerviz ismeri a legjobban az ön járművében használt technológiákat, és fel is van szerelve a legmodernebb szerszámokkal, amelyek segítségével kiváló minőségű javítás végezhető kedvező áron. Az Opel azt tanácsolja, minden évben legalább egyszer látogasson meg egy hivatalos márkaszervizt.

Opel autómentő szolgálat
A felülvizsgálat segítségével az Opel autómentő szolgálatára való előfizetését is megújíthatja. Az Opel autómentő szolgálata alapvető segítséget nyújt lerobbanás esetén. A szolgáltatás magában foglalja az út menti segítségnyújtást, vontatást, gépkocsibérlést, elhelyezést hotelben, illetve lehetővé teszi a vonaton vagy repülőn való továbbutazást – és ez a szolgáltatás a nap 24 órájában elérhető több mint 30 európai országban.

Autója értékének megőrzése
A rendszeres ellenőrzés nem csak az ön Opeljének megfelelő működését biztosítja. A rendesen vezetett szervizkönyv, amelyben nincsenek kihagyások, az autó eladáskori értékét is növeli.

Légkondicionáló tisztítás, avagy előzzük meg a nyári megfázást
Az autók légkondicionáló berendezések karbantartása rendkívül fontos a nyári szezon előtt. Nem csak a hatékonyságot növelhetjük egy tisztítással, de a nyár elején gyakori influenzás tüneteket is megelőzhetjük vele. Hosszabbodnak a nappalok, odakint egyre kellemesebb az idő. A cipős szekrényben a csizmákat lassan leváltják a nyári szandálok, a szekrények mélyéről pedig előkerülnek ruhatárunk kedvenc nyári darabjai. Végre elfelejthetjük a fagyos, hosszú telet, és azt gondolnánk, hogy az influenzát és a megfázásokat is. Ennek ellenére szinte mindannyiunkkal előfordult már, hogy ahelyett, hogy az első tikkasztó nyári hétvégét a szabadban töltöttük volna, otthoni lábadozásra kényszerültünk.
A Budai Egészségközpont orvosával, Dr. Menyhárt Orsolyával beszélgettünk a nyár elején gyakran előforduló influenza jellegű megbetegedésekről, és azok lehetséges megelőzéséről. 

Ugrás az oldal tetejére