loading
 • KÜLSŐ
 • BELSŐ TÉR
 • ÚJ SZÍNEK
 • KERÉKTÁRCSÁK
 • NAPFÉNYTETŐ
 • JELLEGZETES LED FÉNYSZÓRÓK
 • INTELLILUX LED® MÁTRIX FÉNYSZÓRÓK
 • LED FÉNYSZÓRÓ
 • BIZTONSÁG
 • TOLATÓKAMERA
 • PARKOLÓASSZISZTENS
 • ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ
 • KULCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS
 • PRÉMIUM KÉNYELEM
 • CSOMAGTÉR
 • ELEKTROMOS CSOMAGTÉRAJTÓ
 • KÉTZÓNÁS AUTOMATA LÉGKONDICIONÁLÓ
 • FŰTHETŐ RÉSZLETEK
 • ELEKTROMOS KÉZIFÉK
 • OKOSAUTÓ-FUNKCIÓK
 • MULTIMEDIA NAVI PRO
 • BOSE® AUDIÓRENDSZER
 • VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS
 • VÉSZHELYZETI HÍVÁS
 • MOTOROK
 • SEBESSÉGVÁLTÓK
 • FUTÓMŰ
MODELLEK
ASTRA
ASTRA
 • Multimedia infotainment rendszer érintőképernyővel
 • 3,5" monokróm fedélzeti kijelző
 • 16 colos acél keréktárcsák teljes dísztárcsával, ezüst
GS LINE
GS LINE
 • Multimedia infotainment rendszer érintőképernyővel
 • 3,5" monokróm fedélzeti kijelző
 • 16 colos könnyűfém keréktárcsák, öt ikerküllős kivitel, ezüst
ELEGANCE
ELEGANCE
 • Multimedia infotainment rendszer érintőképernyővel
 • 3,5" monokróm fedélzeti kijelző
 • 16 colos könnyűfém keréktárcsák, tízküllős kivitel, ezüst
ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSRA
Az ajánlat visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. A tájékoztatóban megjelölt árak forintban értendők, és kifejezetten eltérő jelzés hiányában tartalmazzák az ÁFÁ-t, de nem tartalmazzák az üzembe és/vagy forgalomba helyezés költségeit, továbbá Opel márkakereskedésenként eltérhetnek.
Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, a gépjárművek és az alkatrészek, felszerelések színét a megtekintéshez használt kijelzőtől függően a valóságtól eltérően jelenítheti meg. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A tájékoztatás nem teljeskörű, a gépjárművek pontos felszereltségéről, az Ön országában ténylegesen elérhető termékekről, extrafelszereltségről és az egyéb részletekről kérjük, érdeklődjön az Opel márkakereskedésekben vagy a www.opel.hu weboldalon.
A tájékoztatókban megjelölt általános üzemanyag- illetve energiafogyasztási adatok csupán összehasonlítási célt szolgálnak; a tényleges fogyasztást jelentős mértékben befolyásolhatják egyéb körülmények is, így különösen, de nem kizárólagosan az egyéni vezetési stílus, a forgalmi, út-, és időjárási körülmények, a gépkocsi terhelése, a gumiabroncsok állapota és nyomása, az üzemanyag minősége, a klímaberendezés használata vagy a karbantartás gyakorisága is. Az Opel emiatt a megadott tájékoztató adatok és a tényleges fogyasztás közötti eltérésből eredő felelősséget kizárja. Az újrahasznosítási tervezés, a hulladékká vált járművek átvételi pontjai, és a hulladékká vált járművek újrahasznosítása kapcsán kérjük keresse fel a www.opel.hu oldalunkat.
Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de az Opel márkakereskedéseket és a WAE CEE Kft.-t nem terheli felelősség a honlapon és a tájékoztatókban található esetleges elírások, pontatlanságok, vagy nem aktuális adatok és az azokból eredő bárminemű igény vonatkozásában. A honlapon és a tájékoztatókban foglalt árak, adatok és információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti ajánlatnak, nem kötelezik sem az Opel márkakereskedéseket, sem a WAE CEE Kft.-t. A WAE CEE Kft. mint az Opel gépjárművek kizárólagos magyarországi importőre a jelen tájékoztatóban és a www.opel.hu weboldalon közölteknek, így különösen, de nem kizárólag a gépjárművek megjelenésének, felszereltségének, árainak, a termékspecifikációknak az előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartja. A tartalom a 2022. január 6-án rendelkezésre álló információkon alapul.

KITERJESZTETT JÓTÁLLÁS
Az Opel gépjárművekre a jogszabályok által biztosítottakon túl elérhető Kiterjesztett Jótállás. A Kiterjesztett Jótállás időtartama az új járművekre vonatkozó alap gyártói 2 ill. 3 éves, korlátlan futásteljesítményre szóló gyártói jótálláson felül, annak végétől kezdődően a megrendelt csomag szerinti további időtartamra, akár a vásárlástól számított 5 év / 200 000 km futásteljesítmény eléréséig terjed ki (attól függően, hogy melyik következik be hamarabb), a megrendelt csomagban foglalt feltételek szerint. A kiterjesztett garancia ajánlatokról és annak feltételeiről tudjon meg többet a weboldalon: www.opel.hu/kiterjesztettgarancia

FOGYASZTÁSI ADATOKRÓL
Kombinált használat esetén, a WLTP mérési ciklus szerint az ötajtós Opel Astra modellek üzemanyag fogyasztása: 4,3-5,8 l/100km, CO2 kibocsátása: 113-131 g/km; Opel Astra plug-in hibrid modellek üzemanyag fogyasztása: 1,0-1,1 l/100km és energiafogyasztása 14,2-15,1 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 22-26 g/km; Opel Corsa modellek üzemanyag fogyasztása: 3,3-4,7l/100km, CO2 kibocsátása: 85-103 g/km; az Opel Corsa-e modellek energiafogyasztása 16,5-17,5 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 0 g/km; az Opel Crossland üzemanyag fogyasztása: 3,5-5 l/100 km, CO2-kibocsátása: 93-113 g/km; az Opel Grandland modellek üzemanyag fogyasztása: 3,9-5,5 l/100km, CO2-kibocsátása: 103-126 g/km; az Opel Grandland plug-in hibrid modellek üzemanyag fogyasztása: 1,2-1,4 l/100km és energiafogyasztása 13,3-15,7 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 29-32 g/km; az Opel Insignia modellek fogyasztása: 3,8-5,4 l/100 km, CO2-kibocsátása: 99-142 g/km; az Opel Mokka modellek üzemanyag fogyasztása: 3,8-4,9 l/100 km, CO2-kibocsátása: 99-113 g/km; az Opel Mokka-e modellek energiafogyasztása 17,4-18,0 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 0 g/km; az Opel Vivaro-e Kombi modellek energiafogyasztása 21,7-27,3 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 0 g/km;; az Opel Zafira-e Life modellek energiafogyasztása 21,7-27,3 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 0 g/km; az Opel Combo Cargo modellek üzemanyag fogyasztása: 4,0-5,6 l/100 km, CO2-kibocsátása: 106-127 g/km; az Opel Movano Cargo modellek üzemanyag fogyasztása: 8,1-9,0 l/100 km, CO2-kibocsátása: 211-233 g/km; az Opel Movano Chassis modellek üzemanyag fogyasztása: 6,6-9,0 l/100 km, CO2-kibocsátása: 175-233 g/km; az Opel Vivaro Cargo modellek üzemanyag fogyasztása: 4,7-5,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 125-152 g/km; az Opel Vivaro-e Cargo modellek energiafogyasztása 21,7-27,3 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 0 g/km változattól és forgalmi viszonyoktól függően.
*WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2 kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, amely 2018 szeptember elseje óta a típusengedélyek alapját is képezi. Ez a WLTP eljárás a korábbi NEDC (European Drive Cycle) mérést váltja fel, amelyet 1992-2018-ig használtak. A reálisabb tesztelési körülmények miatt a WLTP méréseiben a fogyasztási és CO2 kibocsátási értékek sok esetben magasabbak az NEDC eljárással mérteknél. Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. További információért forduljon márkakereskedőjéhez. WLTP eljárásról több információt olvashat itt (https://www.opel.hu/tools/wltp-menetciklus-uzemanyag-fogyasztas.html)
**NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően. Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.
***Elektromos: A hatótávra és energiafogyasztásra vonatkozó értékeket a WLTP mérési szabványnak megfelelően határoztunk meg, amely 2018 szeptember elseje óta a típusengedélyek alapját is képezi (a 715/2007/EK, a 2017/1153 és a 2017/1151 EU rendeletnek megfelelően). Az energiafogyasztást és a hatótávot a mindennapi használat körülményei is befolyásolják, különösen a sebesség, a fűtés/légkondicionálás, az egyéni vezetési stílus, az útvonal jellemzői és a külső hőmérséklet. A töltési idő különösen a töltő teljesítményétől, a töltőkábeltől és a használt töltőállomás típusától és teljesítményétől függ, a töltőpontnál uralkodó külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől függően változhat. További információért lépjen kapcsolatba márkakereskedőjével. WLTP eljárásról több információt olvashat itt (https://www.opel.hu/tools/wltp-menetciklus-uzemanyag-fogyasztas.html)
****Hybrid: Az üzemanyag-fogyasztásra, CO2 kibocsátásra és hatótávra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás használatával történik. Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, a töltési gyakoriságot, a sebességet, az opcionális felszereltséget, a gumiabroncsok jellegzetességeit, a külső hőmérsékletet és a légkondícionáló/fűtés használatát. További információért forduljon márkakereskedőjéhez.
Ugrás az oldal tetejére