loading

Tágas, komfortos és kényelmes.

Túl sok értékes idő mehet el rossz szervezés miatt. Az új Opel Vivaro új szintre emeli az utaskényelmet, a komfortot és a tárolást.

Opel Vivaro – A vezető környezete

A vezető környezete

Magasan elhelyezett, műszerfalra szerelt sebességváltó, állítható dőlésszögű és távolságú kormánykerék infotainment távvezérlőkkel, hat irányban állítható ülés kartámasszal és deréktámasszal, valamint jól áttekinthető műszerek – mindezek segítségével a vezető kényelmesen ura lehet a járműnek.

Opel Vivaro – Tárolás

Tágas tárolóhely a fülkében

A kilenc nyitott és zárt tárolóhely a műszerfalon, az optimálisan elhelyezett pohártartók, a több mint 24 literes műszerfali tárolókapacitás, valamint az 54 literes tárolóhely az opcionális irodai üléspad alatt azt jelenti, hogy mindennek jut hely, amire szükség lehet a munkavégzéshez.

Opel Vivaro – Irodai üléspad

Üzleti sikerekre felszerelve.

A könnyen kivehető, függőleges helyzetben stabilan rögzíthető jegyzettábla a vezető keze ügyében tartja a fontos papírokat, így nem kell időt vesztegetni a keresgélésükre. A mobil iroda jellemzői:

  • A lehajtható középső részű irodai üléspad kivehető jegyzettáblát, és táblagép vagy laptop tárolására alkalmas rekeszt rejt.
  • Okostelefon-tartó a műszerfal tetején.
  • Táblagéptartó a műszerfal felső részén.

Extra hatékonyságot biztosít a kulcs nélküli Open & Start rendszer és az ajtók egyenkénti zárhatósága.

Opel Vivaro - Navi 80 IntelliLink

Első osztályú infotainment

Továbbfejlesztett infotainment rendszerek egész sorából választhat. Az egy DIN-es R16 BT USB és a dupla DIN-es CD18 BT USB a Bluetooth® kapcsolat útján zeneadatfolyam-lejátszásra és telefonkihangosításra is alkalmas, a műszerfali USB aljzat és a külső USB pedig lehetővé teszik a hordozható készülékek csatlakoztatását.

A Navi 50 hétcolos, színes érintőképernyővel és nyugat- vagy kelet-európai térképlefedettséggel egészíti ki ezeket. A csatlakoztatott okostelefonok ingyenes 'AHA' alkalmazása az érintőképernyőn keresztül biztosítja a hozzáférést a közösségi oldalakhoz, pl. a Facebookhoz vagy a Twitterhez, és az internetes rádiócsatornákhoz. Az iPhone készülékekhez Siri hangfelismerés is elérhető. A csúcsmodern Navi 80 IntelliLink további funkciókat kínál, többek között háromdimenziós madártávlati nézetet, továbbfejlesztett hangvezérlést és Bluetooth® zeneadatfolyam-lejátszást. A kijelző a tolatókamera képernyőjeként is működik.

Opel Vivaro – Tolatókamera

Több kényelem. Kevesebb stressz.

Az Opel Vivaro kizárólag vezetőfülkébe rendelhető belső klímaopciói közé tartozik a manuális légkondicionáló és az elektronikus klímavezérlés (ECC).

A tolatókamerával láthatja, hogy merre tart, és gondtalanná válik a manőverezés. A kép a navigációs rendszer érintőképernyőjén jelenik meg, dinamikus segédvonalakkal együtt, vagy a belső visszapillantó tükrön, statikus segédvonalakkal együtt.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

+) WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, a 715/2007/EK és a 2017/1151/EU rendeletnek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján). Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

++) NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően.

Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

+++) Kifutott járművek / könnyű haszonjárművek: Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU alapmodellre vonatkozik. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK és 692/2008/EK rendeleteknek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján), az üzemkész jármű súlyát figyelembe véve, a rendeletben meghatározottak szerint történik. További tartozékok használata és a gyárilag beépített extra felszereltség a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokat eredményezhetnek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Kizárólag a különböző járműváltozatok összehasonlítására szolgálnak, és eltérhetnek a valós vezetési körülmények között elért tényleges üzemanyag-fogyasztástól, amelyet nagymértékben befolyásolhat a vezetési stílus és az üzemeltetési körülmények. További felszerelések használata növelheti a jármű üres tömegét, egyes esetekben a jármű tengelyterhelését és össztömegét, és csökkentheti a vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű vezetővel, továbbá 125 kg terheléssel értendők. 2 A H-gáz m3/100 km-ben értendő.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedőjénél tájékozódhat.
Ugrás az oldal tetejére