loading

OPC Modellek


Külső formatervezés:

Az "OPC"kezdőbetűk a stílusos teljesítmény szinonimái. Valójában az Opel Performance Center (Opel Teljesítmény Központ) rövidítése. A kezdőbetűk olyan gépkocsi-sorozatot takarnak, amelynek tervezése már az első pillanattól fogva izgalmat és ámulatot kelt. Valamennyi a sportosabb stílus jegyében fogant, dinamikus OPC színek és agresszívebb útfekvésük különböztetik meg őket. Valamennyire jellemző az OPC karosszéria stílus és a felismerhető OPC kerekek, melyeknek szembeszökő egyedisége kifejezi az igazán lelkes sofőr hangulatát.

Belső formatervezés:

Ösztönző sportos környezet, átgondolt és a vezetésért rajongókra finomhangolt jármű. A Recaro sportülések a lehető legfinomabb oldaltámaszt jelentik éles kanyarokban, testre szabottnak érezheti őket. Az optimális úttartást a bőrborítású kormánykerekek továbbítják, a kiváló OPC-stílusú műszerek gondoskodnak a tájékoztatásról és az izgalomról. Ez az igazi sportautó lényege.

Színek és kárpitok:

Feltűnő színek és érzékelhető minőség kombinációja inspirálja vezetés közben.Tehát rajta, állítsa össze saját OPC utasterét, számos lehetőség és a dinamikus formatervezés nyújtotta szilárd alap áll hozzá rendelkezésére! Kívülre azonnal felismerhető, kiváló minőségű felületkiképzések közül választhat.Ide tartoznak az Arden Blue, Light Silver, Sapphire Black, Magma és Power Red, Casablanca és Summit fehér, és a Technical Grey. A külső és belső kárpitok, valamint az anyagok tervezése tökéletes kiegészítést nyújt ezekhez.

OPC erőátvitelek:

Ha egy lenyűgöző erejű (192 LE) Opel Corsa OPC re vágyik, amelynek maximális nyomatéka 230 Nm – amelyet átmenetileg 260-ra növelhet a túltöltési funkció, csak Önre vár. 7.2 másodperc alatt 100 km/óra sebesség, majd 225 km/óra végsebesség, garantált a meglepő teljesítmény. Vagy esetleg az Opel Astra OPC. Minden érzékét kellemes vezetési élménnyel gazdagítja. A 177 kW (240LE) teljesítményű, két literes turbómotor erőteljes hangjának hallatán felébrednek az érzékek. Hátravan még a sorozat csúcsa, az Opel Insignia OPC. A tiszta alumíniumból készült 2,8 V6 ikerturbó jellemzői a kettős változó szelepvezérlés és a nátriummal töltött kipufogószelepek. Távolságot üveggolyóvá zsugorító 239 kW (325 LE)-t ad le. Csak háromféle OPC motorváltozattal kapható. Bármelyiket is választja, felpezsdíti a legteljesebb vezetői elégedettséget kiérdemlő teljesítmény.  A hatsebességes kézi vagy automatikus sebességváltót is az OPC sportalváz és motor kombinációjához igazították. Hiszen az erő mit sem ér, ha nem tudjuk ellenőrzésünk alatt tartani.

OPC alváz:

A különlegesen alacsony OPC alváz dinamikus visszaható kezelést tesz lehetővé. A felsőkategóriás rugók, lengéscsillapítók és keresztstabilizátor rudak adják a pontos kezelhetőséget, vagyis az utazás stabil és biztonságos. Például az Astra és a Zafira OPC modellhez választható alvázbeállítások a sportkapcsolóval szabályozhatóak, ezzel vezetési stílust választhat. Válassza a Sport üzemmódot, a kormányzás és a felfüggesztés máris a határozott vezetésre optimalizálódik. Az Opel Insignia OPC modellek még egy lépéssel előbbr/e járnak. Ezeknél a FlexRide adaptív felfüggesztés és a 4x4 szó szerint alkalmazkodnak az Ön vezetési stílusához. Ehhez jönnek a Brembo fékek és a szabványos 19 inch átmérőjű könnyűfém kerekek, így már könnyen elképzelheti az Önre váró jármű engedelmességét.Ugrás az oldal tetejére